LIPS TO TALK ABOUT

Mooie volle gekleurde lippen, welke vrouw droomt daar nou niet van? Tegenwoordig hoef je maar 2 keer met je hoofd te draaien en de volle lippen vliegen je om de oren. We kunnen er niet meer omheen, mooie lippen zijn hot. Alleen die fillers om ze mooi vol te krijgen, die zie jij misschien niet zo zitten. En heel de dag smeren met een gloss of lippenstift om je lipcontouren een beetje strakker te maken daar heb je ook een dagtaak aan.

FULL LIPS PMU

Semi permanente make-up lippen wordt steeds meer populair. Door de vorm en kleur te benadrukken lijken de lippen voller zonder dat ze zijn opgevuld door middel van fillers. Van naturel tot fel rood, de kleuren zijn eindeloos. Met semi permanente make-up lippen zie je er altijd fris en verzorgd uit. Het geeft net even dat beetje extra voor jouw lippen maar wel op een natuurlijke manier.

Voordelen van SEMI PERMANENTE MAKE-UP LIPPEN

+ Mooie vorm, strakke contour.

+ Symmetrie van de lippen kan worden gecorrigeerd.

+ De lippen zien er voller uit.

+ Donkere lippen worden sprekender.

+ Altijd een frisse en verzorgde look.

+ Het bespaart tijd.

DE BEHANDELING

Bij semi permanente make-up lippen, oftewel full lips pmu worden de gehele lippen ingekleurd. Als eerste wordt de lipliner geplaatst. Ik hoor je denken, lipliner? Is dat niet een beetje verledentijd? Ja, de lipliner die veel opvallender was dan de kleur van de lippenstift wél.

Bij semi permanente make-up lippen wordt de lipliner als het ware uitgeschaduwd en wordt naar het midden van de lippen steeds lichter waardoor deze na heling er heel natuurlijk uitziet. De lipcontour is strakker maar er is niet echt een “lijn” zichtbaar en de lippen hebben een mooie teint.

BANG VOOR DE PIJN?

Permanente make-up lippen is niet geheel pijnloos maar de lippen kunnen verdoofd worden waardoor het niet meer als pijnlijk wordt ervaren maar meer als vervelend. Direct na de behandeling zijn de lippen gezwollen, dit is de volgende dag verdwenen.

PRIJZEN

FOTO GALERIJ

Venessa Wentel-Pothoff
Nicole van der Reijden
Anouschka Ouwehand
Michelle van der Voort
Miranda Keijzer
Wendy Hoogeveen
Wanda Rotterdam
Ingrid van der Meulen
Diana van Hecke