Veilig verwijderen/corrigeren van permanente make-up

Het laten zetten van permanente make-up is niet zomaar even een kunstje wat je op iedere hoek van de straat goed kan laten doen. Hier komen veel aspecten bij kijken. Denk oa aan een ggd goedgekeurde salon, gedegen opleiding, goede specialist, goedgekeurde machine en naaldmodules en het gebruik van veilige stabiele pigmenten. Helaas wordt hier vaak te weinig research naar gedaan en krijg ik daarom regelmatig vrouwen in de salon die niet meer tevreden zijn met hun permanente make-up.
Dit kan zelfs een enorme aanslag zijn op je zelfvertrouwen en je beperken in je dagelijks leven. Het corrigeren of verwijderen van permanente make-up op de veilige manier waar Eyevie mee werkt kan dan een oplossing zijn.

Wanneer je ervoor kiest om je permantente make-up te verwijderen zal je zelfvertrouwen weer een boost krijgen en je hoeft je niet langer meer te schamen voor je verkleurde of verkeerd geplaatste permanente make-up. Na het genezingsproces kun je er zelfs voor kiezen om weer nieuwe pmu op de behandelde plek te laten zetten.

De behandeling

Eyevie staat niet alleen bekend om het werken met uitsluitend veilig pigmenten, ook het verwijderen van permanente make-up gebeurt op een 100% veilige manier. Geen lasers die aan de behandeling te pas hoeven komen, maar uitsluitend de Swiss Color machine en naaldcartridges in combinatie met een melkzuur, welke in soortgelijke vorm al in het lichaam bestaat. Dit melkzuur voldoet aan alle hoge hygiënische standaarden en werkt langzaam in op het pigment waardoor deze rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd wordt. Het pigment vervaagd niet maar verdwijnt van bovenaf. Binnen 30 minuten na de behandeling is het melkzuur afgebroken zonder residu. Zo ontstaat er geen belasting in je lymfesysteem en ben je snel en veilig van je oude permanente make-up af.

 

Welke voordelen bied Swiss Color X remover

+ Het verwijderd alle kleuren pigmenten en inkt, zonder laser.

+ Er blijven geen bestanddelen achter in het lichaam.

+ In bijna alle gevallen kunnen we in de eerste behandeling alle kleuren verwijderen.

+ De behandeling is over het algemeen minder pijnlijk dan de pigmentatie zelf.

+ Kan ook plaatselijk gebruikt worden.

+ Het aantal SC X remover behandelingen is aanzienlijk lager (gemiddeld 2 behandelingen). Afhankelijk van de diepte van het pigment. Daardoor is de SC X remover ook goedkoper dan bijvoorbeeld de lasermethode.

Wat kunnen redenen zijn om je permanente make-up te verwijderen/corrigeren.  

  • Verkleuring van wenkbrauwen naar rood/oranje (dit kan veroorzaakt zijn door pigmenten welke ijzeroxides en zware metalen bevatten).
  • Verkleuring van wenkbrauwen naar grijs/blauw (dit kan veroorzaakt zijn doordat de permanente make-up te diep gepigmenteerd is).
  • Verkeerde vorm wenkbrauwen.
  • Verkeerd geplaatste permanente make-up op de lippen.
  • Eerdere pogingen voor het verwijderen van oude permanente make-up hebben niet het gewenste resultaat bereikt.

Omdat de ogen zeer gevoelig zijn is het niet verantwoord hier met een melkzuur te werken, daarom is het niet mogelijk om permanente make-up bij de ogen te verwijderen/corrigeren.

PRIJZEN VERWIJDEREN PMU

Omdat er veel verschil kan zijn in verkeerd geplaatste permanente make-up (zoals kleur en diepte van het pigment) is het belangrijk wanneer je overweegt om je permanente make-up te laten verwijderen of corrigeren dat je altijd eerst even naar de salon komt om naar de pmu te laten kijken. De specialist kan dan tijdens een intake gesprek direct het probleem zien en aan de hand daarvan een eventueel behandelplan bespreken. Deze intake is geheel gratis en vrijblijvend.

De prijs per behandeling ligt tussen €95,- en €150,- en zijn er 1 – 5 behandelingen noodzakelijk.
Afhankelijk van de diepte en hoeveelheid van het pigment. 

FOTO GALERIJ

Venessa Wentel-Pothoff
Nicole van der Reijden
Anouschka Ouwehand
Michelle van der Voort
Miranda Keijzer
Wendy Hoogeveen
Wanda Rotterdam
Ingrid van der Meulen
Diana van Hecke