IT’S ALL ABOUT THE BROWS

Je wenkbrauwen zijn licht van kleur en je hebt niet vooraan gestaan als het gaat om BIG BOLD BROWS. Helaas! Gelukkig zijn er tegenwoordig aardig wat methodes om je wenkbrauwen daar een handje bij te helpen. Zo kun je er voor kiezen om de wenkbrauwen te verven met een wenkbrauwverf waardoor de haartjes donkerder van kleur worden en ze wat voller lijken.

Het nadeel van gewone verf is dat de kale plekjes (die je vroeger teveel hebt geplukt en helaas niet meer terug groeien) niet worden opgevuld en dat je binnen 2 weken weer terug bij af bent.

LANGER PLEZIER VAN JE GEVERFDE WENKBRAUWEN

Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied wat betreft kleuren. Waar gewone verf alleen de haren verft, verft henna ook de huid ónder de haren. Net wat jouw wenkbrauwen nodig hebben! De wenkbrauwen krijgen niet alleen een mooie kleur maar ook ongelijkheden worden opgevuld.

Met de juiste verzorging blijft henna tot 14 dagen op de huid en tot 6 weken op de haren. Strakke brows die mooi in shape zijn, vol van kleur én voorlopig heb jij er geen omkijken meer naar.

Voordelen van HENNA BROWS

+ Je wenkbrauwen zijn ready to go, niet meer dagelijks tekenen met potlood of een poeder.

+ Tast de structuur van het haar niet aan in tegenstelling tot gewone verf.

+ Tot 6 weken mooie wenkbrauwen.

+ Geeft de haartjes een mooie glans door de stof Tannine.

+ Duurzame natuurlijke verkleuring.

+ Geurloos, geen ammoniak.

WANNEER WORDT HENNA AFGERADEN

  • Bij een hele vette huid. De henna verdwijnt dan helaas erg snel van de huid.
  • Wanneer de huid rondom de wenkbrauwen wondjes/open plekjes heeft.
  • De haren van de wenkbrauwen een recente chemische kleuring hebben gehad (binnen 2 weken). De kleur van de henna kan anders groen uitslaan.
  • Bij een allergie voor wenkbrauw- en haarverf.
  • Bij gebruik van Lithium. Henna kan er voor zorgen dat je lichaam het lithium minder goed opneemt.
  • Wanneer je van plan bent om veel in de zon te gaan.

 

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN HENNA?

Jazeker! Henna van Dyotics waar Eyevie mee werkt zijn er in 5 verschillende kleuren. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Van te voren bespreken we goed de wensen en het te verwachten resultaat.

HOE VERZORG IK MIJN HENNA BROWS?

De henna brows mogen 24 uur na de behandeling niet nat gemaakt worden. Gebruik geen reinigingsproducten, scrubs of peelings. Deze zullen de henna sneller doen vervagen. Pas op met zon en zonnebank. UV straling kan een allergie uitlokken. Goed beschermen dus!

PATCH TEST

Het komt zeer weinig voor, maar wil je er zeker van zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna is het mogelijk om eerst even een testje te doen. Je kan hier voor langs komen in de salon, dan breng ik wat henna aan op je pols. Krijg je binnen 48 uur geen allergische reactie? Dan kan de behandeling veilig worden uitgevoerd.

PRIJZEN

FOTO GALERIJ

Venessa Wentel-Pothoff
Nicole van der Reijden
Anouschka Ouwehand
Michelle van der Voort
Miranda Keijzer
Wendy Hoogeveen
Wanda Rotterdam
Ingrid van der Meulen
Diana van Hecke