Wat is pmu

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid door middel van een pen waarin een naald/hygiëne module wordt geplaatst. Het lijkt op tattoeëren, alleen doordat permanente make-up een huidlaag hoger wordt geplaatst is het niet blijvend zoals bij een tattoeage en spreken we eigenlijk van “semi permanente make-up”.

Na verloop van tijd groeit het pigment met de huid mee naar boven en verdwijnt de permanente make-up gedeeltelijk. Door UV-licht en natuurlijke cel vernieuwing zal de pigmentatie na 2 tot 4 jaar geleidelijk en gelijkmatig vervagen.

Hoelang de PMU aanwezig blijft op de huid is afhankelijk van de toegepaste techniek en verschilt per huidtype. Het is aan te raden de permanente make-up na 1 tot 1,5 jaar op te frissen door een touch up behandeling te ondergaan. Een touch up is alleen beschikbaar voor klanten van Eyevie en bestaat uit één behandeling.

Waarom pmu

Permanente make-up wordt voornamelijk toegepast om wenkbrauwen en ogen te accentueren en/of te corrigeren. Voor vrouwen die er op elk moment van de dag mooi en verzorgt uit willen zien, moeite hebben met zichzelf op te maken of gewoon te druk zijn om er veel tijd aan te besteden.

Ook als u vaak sport, naar de sauna gaat, zwemmen of allergisch bent voor gewone make-up is PMU een uitkomst.

Zelfs als u een ziekte heeft of behandeld bent met chemotherapie waardoor u geen haar meer heeft is permanente make-up vaak een hele mooie oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

NEEM CONTACT OP

PMU voor mij

Het zetten van permanente make-up is veilig en niet schadelijk voor de huid.
Zorg wel dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten.

Stel de behandelaar op de hoogte van eventuele medicijn gebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

Klik voor meer informatie over de risico’s, het zetten en de nazorg van PMU.

Meer info